zondag 22 januari 2012

Mijn creaties van deze week...

De kast van Jade hangt eigenlijk vol met naturel-kleurtjes. Creme, donkerblauw, bruin, grijs, roze. Ik ben eigenlijk helemaal niet van de felle kleurtjes. Maar andere blogs staken mij aan om toch wat meer kleur te brengen in huis. En heb ik wat leuke vrolijke stofjes gescoord. Ik word er wel altijd erg blij van als ik het zie. Mijn kleine meisje staat echt alles, dus dat is makkelijk. Het ene modelletje wat ik deze week gemaakt heb is een roos 5011 en de ander een shirtjurkje.
Nou, hieronder een foto met de 2 jurkjes die ik deze week heb genaaid en een rokje wat ik heb gehaakt. Gelijk extra bloempjes gehaakt voor de speldjes. Dus madame heeft weer wat nieuws! Ook wel weer erg gezellig zo halverwege de winter.

maandag 16 januari 2012

Kado'tje en gepimpt shirtje

Vorige week heb ik voor een lief klein vriendinnetje een jurkje gemaakt. Daarbij een leuk armbandje en haarspeldjes... altijd leuk om voor een verjaardag iets uit eigen creatie te geven!

Voor Jade nog een Hema-shirtje gepimpt... met een hertje die ik  Hier heb besteld. Jade had niet zoveel zin in een foto... ik zal nog even een foto van het shirtje maken, het shirt ligt nu in de was.
Ik heb veel leuke stofjes gekocht afgelopen week... dus hard aan de slag om er iets moois van te maken!

Groetjes!!

zondag 8 januari 2012

Mijn eerste blog

Creatief bezig zijn is iets wat ik ontzettend leuk vind. Een tijdje heb ik een webwinkel gehad, maar die tijd ontbreekt me nu gewoon. Toch vind ik het leuk om mijn creaties te showen. Ik vind het ook altijd erg leuk om andere blogs te lezen en daaruit weer inspiratie te krijgen.

Ik zal gelijk wat foto's plaatsen van mijn laatste projectjes:
Eerst een foto van mijn laatst genaaide kleertjes: jasje en jurkje. Daarna 1 van mijn laatst gemaakte taarten.