donderdag 15 maart 2012

Lente...

Wat was het vandaag een heerlijke lentedag! Het liefst zou ik alle winterkleding uit de kasten halen en het zomerse spul erin leggen. Maar goed, het is nog maar half maart. Nu maar even mijn laatst gemaakte setjes showen.. Ik heb nog veel stof liggen, dus de komende tijd kruip ik lekker veel achter mn naaimachine ;-) Enne... allemaal kleur voorlopig, ik word er helemaal blij van!



Bedankt voor alle leuke en lieve reacties! Super leuk om steeds weer te lezen!
Liefs Els

dinsdag 13 maart 2012

Zomerjas Roos 5006

Al heel vaak zag ik dit leuke modelletje voorbij komen... nu eindelijk mijn beurt om hem te maken! Wat een super leuk model is het, en ik vond het niet eens erg moeilijk om te maken.
De stof had ik liggen... had maar een metertje gekocht, maar met passen en meten kreeg ik hem eruit. Het is niet erg stevige stof, maar hij zit prima, gevoerd met witte stevige poplin. Mn meisje had niet veel zin om wéér te poseren... viel niet mee om hem mooi op de foto te krijgen. In het echt vind ik hem mooier (en daar gaat het uiteindelijk om ;-))




Liefs Els

donderdag 8 maart 2012

Laatste winterjurkje

Vandaag nog even een jurkje afgemaakt. Het is een winterjurkje, dus moest toch nog ff snel... gelukkig valt hij vrij ruim, dus zal hij van het najaar (met misschien een extra roezeltje aan de mouwen) ook nog wel passen.

Verder heb ik nu genoeg leuke voorjaars en zomerstofjes op voorraad, dus nog zat te freubelen de komende tijd!


Het valt niet mee om mijn prinsesje goed op de foto te krijgen, maar het is weer gelukt. Zoals je kunt zien kan ze ook goed spelen met dit jurkje ;-) Kleine klauteraar!